Welkomsblog

Hartelijk welkom op mijn blogpagina. Ik hoop van harte dat het artikel dat u momenteel leest, de aftrap vormt voor een reeks inspirerende en boeiende bijdragen.

Zoals jullie, op het moment van schrijven tenminste, kunnen lezen op de homepagina van deze website, ben ik pas geleden uit een schrijversdip geklommen. Op een bepaald moment lukte het me niet meer om te beginnen met schrijven. Zelfs voor mijn computer zittend, eindigde ik vaak op YouTube of las ik IT-nieuws, in plaats van daadwerkelijk te schrijven. Deze periode van stagnatie heeft te lang geduurd en er zijn momenten geweest dat ik dacht: ‘’hier kom ik nooit meer uit, laat het schrijven ook maar!’’. Zonder diep in te gaan op de oorzaken, heb ik nu stappen ondernomen om toekomstige productiviteitsdips te vermijden. Tips om dergelijke situaties te voorkomen zijn altijd welkom.

Mede vanwege deze uitdagingen heb ik besloten deze website op te zetten, als een strategie om mezelf gemotiveerd te houden. Door mijn ervaringen en de genomen maatregelen om productiviteitsdips te overwinnen publiekelijk te delen, creëer ik een vorm van verantwoordelijkheid die me stimuleert om door te gaan. Deze site dient niet alleen als mijn persoonlijke motivator maar ook als een platform waarop ik hoop anderen te inspireren en te ondersteunen die vergelijkbare obstakels ervaren.

Waarom ‘michelalsschrijver?’
Ik zocht een domeinnaam die direct het hoofdthema van mijn website zou weerspiegelen. Met alleen mijn eigen naam en achternaam zou dat niet duidelijk zijn. Bijvoorbeeld ‘Micheldeschrijver’ zou nog te algemeen kunnen overkomen of een persoon kunnen zijn. Na enig brainstormen besloot ik mijn voornaam en het beroep te combineren, wat resulteerde in ‘michelalsschrijver’.

Ik streef ernaar mijn aanbod aan schrijfproducten te vergroten door in de toekomst zowel fysieke als digitale boeken uit te geven. In een van de volgende blogberichten, zal ik meer onthullen over de trilogie waaraan ik werk en wat u verder van mij en deze website kunt verwachten.

Michelalsschrijver