Blog

 • Welkomsblog

  Hartelijk welkom op mijn blogpagina. Ik hoop van harte dat het artikel dat u momenteel leest, de aftrap vormt voor een reeks inspirerende en boeiende bijdragen. Zoals jullie, op het moment van schrijven tenminste, kunnen lezen op de homepagina van deze website, ben ik pas geleden uit een schrijversdip geklommen. Op een bepaald moment lukte…

 • Waarom is Michel terug op Social Media?

  Iets meer dan een jaar geleden verliet ik sociale media en liet ik op de desbetreffende platforms een boodschap achter. Waarom ben ik dan nu tóch weer terug? Kan ik dan toch niet zonder? Nou, ik moet eerlijk zeggen dat ik het geen seconde heb gemist. Althans in de zin dat ik de behoefte had…

 • Een nieuw boek in aantocht!

  Met gepaste trots deel ik mede dat er een nieuw boek van mijn hand in aantocht is! Jarenlang vroegen mensen aan mij: “Wanneer verschijnt je volgende boek?” Al die tijd moest ik men het antwoord schuldig blijven Nu kan ik vertellen dat het bijna zover is! Er zal een (jeugd)roman van mijn hand verschijnen! In…

 • Adieu Vitas…

  Ik heb besloten om, omwille van een beetje bekendheid te kweken en om de website actief te houden, ook blogs te gaan schrijven die niet per se over mijn schrijfwerk gaan. Ik begin met een voor veel voetbalfans treurig onderwerp: Vitesse. Vandaag is bekend geworden dat Vitesse haar proflicentie heeft verloren, wat inhoudt dat ze…

 • Ik had een (enorme) writer’s block, wat is dat dan precies?

  Wat is een writer’s block? Een writer’s block is een veelvoorkomend probleem onder schrijvers. Het betekent dat je tijdelijk niet in staat bent om te schrijven of nieuwe ideeën te bedenken. Je zit helemaal klaar om te schrijven, maar de woorden of zinnen komen maar niet uit je vingers. Dit kan komen door stress, zelfkritiek,…

 • Stilte voor de storm?

  “Ik zie al een tijdje geen updates meer,” werd mij onlangs gevraagd, verwijzend naar mijn website. “Dat klopt, ik ben momenteel erg druk met schrijven,” was mijn antwoord. En dat is inderdaad zo. Mijn focus ligt momenteel bijna volledig op mijn manuscript, de trilogie waarover binnenkort meer informatie beschikbaar komt. Dit project heeft momenteel al…

 • Van digitale pen tot podium: mijn zoektocht naar zichtbaarheid

  Enkele jaren terug alweer, schreef ik mijn autobiografie: ‘Gezicht achter het stempel’, een autobiografie waarover meer informatie op deze website beschikbaar is. Dit boek dient nu als inleiding voor het onderwerp van deze blog. Net zoals de voortgang van een bouwproject of het aanleggen van een tuin zichtbaar is, zou ik u graag de voortgang…