Verhalenwereld

Hier staan de door mij geschreven verhalen. 🙂

Hartelijk welkom op mijn verhalenpagina! Wat fantastisch dat u de tijd heeft genomen om hier een kijkje te nemen.
Op deze pagina treft u een verzameling verhalen aan, allen met veel liefde en aandacht door mij geschreven. Om een verhaal te lezen, nodig ik u uit om op de afbeelding van het betreffende verhaal te klikken. Het verhaal zal zich dan openen als een interactief digitaal boek, waarin u naar hartenlust kunt bladeren.

Met behulp van het bedieningspaneel kunt u gemakkelijk door de pagina’s navigeren, inzoomen voor eenbetere leeservaring, of uitzoomen om een overzicht te krijgen. Ik wens u veel leesplezier toe op deze ontdekkingsreis door de wereld van mijn verbeelding!

Mijn verhalen!


Hier vindt u af en toe een nieuw, losstaand verhaal van mijn hand. Deze verhalen kunnen over uiteenlopende onderwerpen gaan en variëren in thema, setting en personages. Soms gaat het over alledaagse situaties, soms over bijzondere gebeurtenissen, maar altijd proberen ze een unieke kijk op de wereld te bieden. Of het nu gaat om een kleine anekdote, een meeslepende gebeurtenis of een diepgaande beschouwing, elk verhaal is geschreven met aandacht voor detail en emotie, bedoeld om u even mee te nemen naar een andere werkelijkheid.

DE SIMULATIE
Open Book

De onderstaande korte verhalen zijn probeersels die stammen uit de ouwe oertijd van mijn schrijf carrière. Ik heb ze naar behoefte aangepast en verfijnd en in een nieuw leesvriendelijker jasje gestoken.

HARRO DE HERDERSJONGEN EN-DE VERWAANDE PRINSES
HET RAADSEL VAN DE NOTEN EN ROZIJNEN
DE VAL!
KANKER, EEN SERIEUZE ZAAK!
DE JOURNALISTENDE VRACHTWAGENCHAUFFEUR!
DE ZENDPIRAAT!


Disclaimer:

BELANGRIJK: Alle verhalen zijn door mij bedacht en zijn volledig fictief. Dit betekent dat de personages in deze verhalen uit mijn fantasie ontsproten zijn en niet overeenkomen met werkelijke personen. Elke mogelijke overeenkomst met bestaande personen of gebeurtenissen is puur toevallig. Hoewel ik bestaande plaatsnamen kan gebruiken, is de context waarin ze voorkomen geheel verzonnen. Dit omvat fictieve gebeurtenissen en mogelijkerwijs gebouwen of gebieden die in de realiteit niet bestaan. Wat betreft eventuele grammatica-foutjes, vraag ik u vriendelijk om eroverheen te lezen. 🙂

Opmerking: De standpunten en meningen die door mijn fictieve personages worden geuit, weerspiegelen niet noodzakelijkerwijs mijn eigen standpunten. Als schrijver geef ik elk personage een unieke stem en perspectief, zonder dat deze altijd mijn persoonlijke opvattingen weergeven.