Stilte voor de storm?

“Ik zie al een tijdje geen updates meer,” werd mij onlangs gevraagd, verwijzend naar mijn website.

“Dat klopt, ik ben momenteel erg druk met schrijven,” was mijn antwoord.

En dat is inderdaad zo. Mijn focus ligt momenteel bijna volledig op mijn manuscript, de trilogie waarover binnenkort meer informatie beschikbaar komt. Dit project heeft momenteel al mijn aandacht. Het zorgt er zelfs voor dat familie en vrienden soms enige dagen niets van mij horen of vernemen… Al is er vandaag de dag gelukkig iets van WhatsApp en zo. Dus gelukkig ben ik nog geen kluizenaar of iets va die strekking, haha!

Maar hoe vul ik de stilte en leegte op mijn website in de tussentijd? Met verhalen uit mijn privéleven, zoals het feit dat ik sinds oktober maandelijks minimaal wel een of twee anonieme flash-sms’jes ontvang met de boodschap dat ik D.S.V.V. moet loslaten – wat overigens een uitstekende naam zou zijn voor een lokaal Dam en Schaak-cluppie of zo, vind je ook niet? 😉 Of details over mijn dagelijks leven, zoals wat ik gisteren heb gegeten of hoe laat ik ben opgestaan? Waarschijnlijk niet het soort content waarop jullie zitten te wachten, toch? Of zou die steeds terugkerende sms misschien een interessant onderwerp voor een verhaal kunnen zijn?🤔

Maar goed lieve mensen, alle gekheid op een stokje, het lijkt mij dus niet de moeite waard jullie tijd te verspillen met blogs die eigenlijk nergens over gaan. Dus daarom zal je af en toe een stilte ervaren op deze website. 😊

Maar wees gerust, binnenkort verschijnt er weer een nieuw verhaal op de website! En zal ik ook iets plaatsen over mijn al gepubliceerde boek, ‘Gezicht achter het stempel.’

Tot dan!

Michel.

P.S. Voor de desbetreffende sms’er: maak je maar geen zorgen, D.S.V.V. is al bijna uit mijn gedachten verdwenen, en de enige die mij daar nog aan herinnert, ben jij. Je kunt je tijd dus vanaf nu met een gerust hart aan iets anders besteden. 😉