Een nieuw boek in aantocht!

Met gepaste trots deel ik mede dat er een nieuw boek van mijn hand in aantocht is! Jarenlang vroegen mensen aan mij: “Wanneer verschijnt je volgende boek?” Al die tijd moest ik men het antwoord schuldig blijven Nu kan ik vertellen dat het bijna zover is! Er zal een (jeugd)roman van mijn hand verschijnen!

In de afgelopen jaren ben ik met veel pauzes tussendoor, onder andere door een schrijversdip, (Zie de blog hierover op deze site.) bezig geweest met dit manuscript. Het gaat over Remy du Puy de Provence, een jongen die op het verkeerde pad dreigt te raken, maar op een bijzondere manier de kans krijgt om op het rechte pad te blijven, namelijk door als spion te gaan werken, waar hij, ironisch genoeg, wel weer voor boef mag spelen!

Zijn eerste geheime opdracht? Achterhalen of het waar is dat jongeren geronseld worden voor criminele activiteiten! En zo ja… wie of welke organisatie zit daar dan achter? Lees het binnenkort allemaal in dit op handen staande boek! Over de titel ben ik nog een beetje aan het puzzelen, dus daarover later meer.

Nu heb ik met Boekscout, een POD-uitgeverij, overeenstemming bereikt en zij zullen mijn boek uitbrengen. Wilt u tegen de tijd dat dit boek verschijnt een eenmalige promotiemail ontvangen? Stuur mij dan via een email bericht via de contact pagina, waarin u uw toestemming verleent. Deze promotiemail verplicht u uiteraard tot niets! 🙂

Vast bedankt en tot een volgende blog!

Met vriendelijke groeten,

Michel Opermeer (Michelalsschrijver)